Cseke Eszter, okleveles pszichológus, család- és párterapeuta jelölt és mindfulness tréner vagyok.

Pszichológusként szeretném a hozzám fordulókat abban segíteni, hogy biztonságos, empatikus környezetben ismerjék meg önmagukat, problémáik hátterében meghúzódó okokat. A tanácsadás során arra törekszem, hogy ne csak a probléma egyszeri megoldásával foglalkozzunk, hanem hosszú távon is alkalmazható technikák elsajátítására is sor kerüljön. Hatékony segítséget tudok nyújtani életvezetési nehézségek, munkahelyi problémák, önérvényesítési nehézségek esetén. Család- és párterapeuta jelöltként továbbá kiemelt területem a párkapcsolati elakadások, mozaik-családokban jelentkező problémák, egyszülős családokban előforduló nehézségek, a családban megjelenő pszichoszomatikus megbetegedések kezelése.

Több éves tapasztalatomat a versenyszférában illetve az egészségügyben szereztem. Jelenleg a tanácsadás mellett egy fővárosi kórház neurológiai osztályán is dolgozom pszichológusként.

A hozzám fordulók elsősorban nyitottságra, empátiára, őszinteségre számíthatnak. A beszélgetések biztonságos környezetben, hangulatos rendelőben, teljes titoktartással valósulnak meg. 

Végzettség:
Pécsi Tudományegyetem – okleveles pszichológus

További képzéseim:

  • Tudatos jelenlét (mindfulness) alapú kognitív terápia (SOTE)
  • Családterápia kötődési szemléletben – Dr. Karin Wagenar
  • Externship in Emotionally Focused Therapy – Dr. Scott R. Wooley
  • Hold me tight – Ölelj át! csoportvezetői képzés
  • Család- és párterapeuta módszerspecifikus képzés (Szupervizor: Dr. Túry Ferenc)
  • Tanácsadó szakpszichológus (folyamatban)